Damir Halilić - predsjednik Udruge Hal

Riječki glazbenik, pokretač i umjetnički ravnatelj Hal's All Star Festivala Festivala, objavio je četiri od kritike u zemlji i inozemstvu hvaljena albuma. Redovito koncertira u Hrvatskoj i inozemstvu te surađuje sa eminentnim domaćim i inozemnim glazbenicima. Dijelio je binu i surađivao s najvećem svjetskim imenima fingerstyle gitare kao što su Tommy Emmanuel, Muriel Anderson, Woody Mann, Peter Finger, Franco Morone, Clive Carroll,.., a većinu njih je po prvi puta doveo u Hrvatsku.

Djeluje i na polju organizacije koncerata pa je posljednjih godina organizirao stotinjak nastupa sa vrhunskim domaćim i svjetskim imenima. Kruna ovog posla je festival Hal's All Star Guitar Festival koji je prerastao u jedan od najvećih i najznačajnijih hrvatskih gitarističkih festivala. Halova iskustva u organizaciji koncertnih i drugih kulturnih događanja došla su do punog izražaja osnivanjem Udruge Hal što dokazuju uspješno realizirani svi projekti od samog početka rada udruge što su prepoznale institucije društva pa se nastavlja uspješna suradnja odnosno financijska potpora Grada Rijeke, Grada Kastva,Općine Baška, Općine Viškovo, Općine Matulji,Primorsko - goranske županije itd.Do osnivanja udruge Hal je uglavnom u ulozi voditelja realiziranih programa surađivao sa tvrtkama čija je djelatnost pokrivala agencijske djelatnosti kao što je to, primjerice, Zeta d.o.o. (www.zeta.hr) u čijoj produkciji su realizirana prva dva Hal's All Star Guitar Festivala kao i brojni drugi koncerti uključujući prvu hrvatsku turneju Tommy Emmanuela.

Igor Modrić - dopredsjednik Udruge Hal

“IRS Art video & TV produkcija“, odnosno redatelj Igor Modrić i njegov kolega Robert Kalčić, zaduženi su za sva pitanja vezana uz video: od video projekcija na bini do snimanja Festivala, izrade promidžbenih spotova...
U proteklih četrnaest godina režirali su, producirali i snimili tridesetak dokumentarnih i promidžbenih filmova, više od 400 video spotova za glazbenike iz nekoliko europskih zemalja i veliki broj televizijskih reklama za eminentne tvrtke s područja Hrvatske, Slovenije, Francuske, Velike Britanije i Njemačke (Galderma, 3M, Ipsen, Lamtar, Studio A4, Croatia osiguranje, ACY, Adriatic Cruises, Autotrans, Novi list….) Među ostalim, izradili su promidžbeno-turističke filmove za turističke zajednice Grada Rijeke, Primorsko-goranske županije, Opatije, Crikvenice, Malog Lošinja, Korčule… Autori su televizijskih emisija “Kartulina z MIK-a” koje se emitiraju već deset godina na HRT-u i skoro svim lokalnim TV postajama u Hrvatskoj, a dosad su realizirali i mnoštvo prijenosa sa raznih događanja npr. “Izbor kraljice Riječkog karnevala“, festival “MIK“, festival “Kvarnerić“, Međunarodni festival “Hair Style News“ itd….

Dobitnici su Zlatne palice na Međunarodnom festivalu za marketing (Golden Drum Advertising Festival of the New Europe) 2003. godine (za “The G-show” koji su realizirali sa francuskom markentiškom tvrtkom Lamtar-Paris) , nagrade na splitskom Međunarodnom festivalu kratkog filma 2004 (za montažu). Film “Bakar – Četiri godišnja doba” osvojio je 2008. prvu nagradu Filmskog festivala APOX - Veli Lošinj, epitet vrhunskog glazbenog dokumentarnog ostvarenja dobio je film snimljen 2006 godine u Sjedinjenim Državama “Music City, USA”, dok je preko dvadesetak njihovih glazbenih video spotova bilo nominirano za hrvatsku diskografsku nagradu “Porin“. Ove godine na Međunarodnom festivalu dokumentarnog i turističkog filma ITF Split 2008 film “Bakar-Ćetiri godišnja doba” dobio je nagradu za najbolji scenarij dok je posebno priznanje međunarodnog stručnog žirija dobio film o riječkom karnevalu “Štorija ka pod maskun spi”.

Dražen Šegić - tajnik Udruge Hal

Dražen Šegić je manager tvrtke Marina Paint d.o.o. ( yacht maintenance, repair & construction ) iz Punta na otoku Krku. Od 2009. godine obnaša funkciju tajnika Udruge Hal, a sudjelovao je u organizaciji Hal's All Star Guitar Festivala od 2009. godine kao i ostalih zbivanja kao što su glazbene radionice i koncerti organiziranih tijekom proteklih nekoliko godina.

Deni Šesnić

Diplomirao je dizajn svjetla, video i kazališne projekcije na „Moving Academy for Performing Arts Amsterdam“ (MAPA). Za istu akademiju predavao je u Bukureštu, Berlinu, Bratislavi i Pragu te je kao tehnički direktor vodio „MAPA Karavan Tour“ 1998., 2000. i 2001., praški festival „Četiri + Četiri dana u pokretu“ te „Light laboratorij“ na praškom scenografskom „Quadriennalu“ 1999. Oblikovatelj je svjetla stotinjak predstava u Hrvatskoj i inozemstvu te je u svom radu prošao gotovo sva hrvatska kazališta. U suradnji s Daliborom Laginjom izradio je scenografiju i projekt dočeka Svetog Oca Ivana Pavla II. u Rijeci. Dobitnik je Nagrade „Veljko Maričić“ na „Festivalu malih scena“ 2001. za dizajn svjetla u predstavi „Pet vrsta tišine“ HKD Teatra iz Rijeke, Nagrade „Dr. Đuro Rošić“ za dizajn svjetla u predstavi „Michelangelo Buonarotti“ Talijanske drame HNK Ivana pl. Zajca iz Rijeke, nagrade za najbolje oblikovanje svjetla na „Marulićevim danima“ 2002. za predstavu „Akvarij“ HNK Ivana pl. Zajca, te Nagrade hrvatskog glumišta za predstave „Ekvinocijo“ „Dubrovačkih ljetnih igara“ i „Filumena Marturano“ HNK Ivana pl. Zajca.

Igor Karlić

Rođen u Puli, 15.03.1958. Od  1990. god.  profesionalno  se  bavi  glazbom  kao  skladatelj , aranžer  i  izvođač scenske  glazbe.
      Godine 2000. dodijeljen mu je status samostalnog umjetnika, član HDS-a, Hrvatskog društva skladatelja, od 2003-2007. na funkciji  predsjednika "Hrvatske glazbene unije”-“HGU PGŽ-RIJEKA"
      Do  danas , kao  suradnik  sa  značajnim  imenima  kazališne  režije ostvario preko dvije stotine kazališnih  predstava , te  učestvovao  na  brojnim  kazališnim festivalima , scensko-glazbenim  manifestacijama  i  projektima. Autor  desetak dramtizacija i radio drama.
Surađuje  sa  niz  profesionalnih  dramskih , lutkarskih  i  dječjih  kazališta ; GKL-Rijeka, HNK-Varaždin, HNK-Osijek, HNK-Rijeka, Mala scena-Zagreb, Kazalište mladih-Split, Zagrebačko  kazalište  lutaka , GKL-Zadar, GKL-Split, kazalište  Virovitica , kazalište Komedija, Trešnja-Zagreb,  Dječje  kazalište  u  Osijeku , Kazališna scena  IBM- Zagreb,  Kazalište lutaka u Ljubljani, Mostaru itd.

Dobitnik  niza domaćih i stranih priznanja i nagrada  od  kojih  izdvajamo:

-2011. Split-Marulićevi dani-Nagrada  za  glazbu iz predstave  „Michelangelo  Buonarroti”
-2011.  Nagrada za najbolju glazbu na bienalnom festivalu SLUK-2011 u Zadru
-Nagrada  festivala hrvatskog centra ASSITEJ-profesionalnih kazališta za djecu i mlade.    2008. za glazbu iz predstave "Bijeli klaun" u izvedbi  "HNK Varaždin"
-Nagrada za glazbu na bienalnom festivalu SLUK-2007. sa predstavom "Sedan kozlini" u izvedbi   "GKL-Rijeka"
-Nagrada za glazbu na bienalnom festivalu SLUK-2005. sa predstavom "Ružno pače" u izvedbi   "GKL-Rijeka"
-Nagrada  za  glazbu  iz  predstave "Trnoružica" u izvedbi  "Zagrebačkog  kazališta        lutaka"  na  međunarodnom  festivalu  kazališta  za mlade  u  Subotici  u  konkurenciji   predstava  iz  25  zemalja.
- Nagrade Županije primorsko-goranske za poseban doprinos u kulturi 2005, 2007 i 2008.

Dalibor Laginja

Likovni umjetnik i scenograf. Završio je „Acccademia Di Belle Arti“ u Veneciji u klasi profesora Emilija Vedove. Autor je stotinjak scenografija u zemlji i inozemstvu kao i niza samostalnih i kolektivnih izložbi. Za svoj rad dobio je brojne nagrade uključujući Nagradu Grada Rijeke i Nagradu hrvatskog glumišta. U više navrata sudjelovao je na praškom „Quadriennalu“, najznačajnijoj izložbi scenografija na svijetu. Zaposlen je kao scenograf u HNK „Ivan pl. Zajc“ u Rijeci, a surađivao je s najznačajnijim kazališnim redateljima na ovim prostorima. U 2006. godini „Adamić“ je objavio monografiju Dalibora Laginje.

Ivan Salamon

Ivan Salamon, rođen u Rijeci 24.11.1979., živi u Marčeljima, mjestu pokraj Rijeke.
2006. diplomirao na Fakultetu za turistički i hotelski management u Opatiji te zaposlen pri Turističkoj zajednici grada Opatije. Budući da se izvrsno služi engleskim, njemačkim i talijanskim jezikom, još od 2004. predstavlja Hrvatsku turističku ponudu na najvažnijim turističkim sajmovima diljem Europe, te je za isto je dobio nagradu Turistički cvijet 2005. kao najbolji turistički informator u Hrvatskoj. Sudjeluje u organizaciji brojnih događanja i koncerata u Kastvu, Opatiji i Rijeci.

Zoran Petrović - Bebe

Production manager  na slijedećim događanjima:
Joe Zawinul & Zawinul Syndicate 1998, Opatija, production manager
Chico and The Gypsies - 16. riječki karneval 1999, Rijeka, production manager
Megabiker Fest 2001, Preluk, Rijeka, production manager
Open Fest, urbani multimedijalni festival 2003, Rijeka, production manager
Hal's All Star 2008, HKD na Sušaku, Rijeka, production manager
Hal's All Star 2009, HKD na Sušaku, Rijeka, production manager

Zoran Laginja

Profesor folozofije. sudjelovao u realizaciji Hal's All Star Festivala 2009. godine.